SECCIÓ MENJADOR ESCOLA PACO CANDEL

Documents amb la informació del menjadorcorresponent al curs 21-22:

Contacte:
menjadorpacocandel@gmail.com
692595812 (Dani)
Si voleu saber més sobre el menjador feu click a:
https://www.menjadorescolapacocandel.com/
 
 

Menú mensual curs 2021-2022


 
Fes clic aquí per descarregar el menú en PDF
Benvolgudes famílies,

Us presentem un parell de novetats que hem introduït a l'Espai de Migdia en aquests primers dies del 3r trimestre. 
En primer lloc adjuntem el quadrant de les activitats que es desenvoluparan a l'Espai de Migdia del del 25 d'abril fins l'inici de la jornada intensiva al juny. Gràcies a la recent relaxació de les mesures contra la COVID-19 i que ja no comptem amb algunes de les restriccions al respecte, podem a tornar a compartir espais i activitats intragrupals. És per això que hem passat d'una proposta més tancada a una de més oberta i flexible  en la que poden participar fins i tot en 3 activitats diàries diferents, a més de poder utilitzar els diferents espais del pati. Recordem però que les activitats són totalment opcionals i voluntàries, tot i que sempre tractem d'engrescar a que hi participin.

En segon lloc després de valorar diferents propostes de millora del servei volem que sigueu coneixedors/es de la nova forma de servir els àpats dins del menjador des del 25 d'abril. 
Un cop rentades les mans i seguin al menjador es procedirà a que s’aixequin per taules, facin una fila, recullin el plat i es tornaran a seure al seu lloc. S' esglaonaran els grups de menor a major edat en cada torn. Susi i Cris serviran des d'un carro a cada infant i els demanaran quina quantitat volen. Així fins que estigui un grup complert i després iniciarà l’altre. Els llocs on seuen els infants amb menús especials es serviran directament de cuina (els portarà la Cris com abans). Els monitors/es estaran pendents de que tothom estigui correctament a la fila i tingui el seu plat, a banda de poder incidir en els hàbits a taula, etc... Un cop finalitzat el 1r plat els monitors/monitores el retiren com sempre, els porten a cuina per rentar i preparen el 2n plat (serveixen amb els carros com quan repeteixen).

Amb aquest sistema cerquem 3 objectius:

a) Que es pugui regular la quantitat de cada plat en servir (sobre tot en segon plat i així pactem que s’ho han de menjar tot o gairebé tot. En cas de que hagin menjat tot el primer podem posar més quantitat de segon).
b) Que no arribi el menjar a una temperatura no adequada i es consumeixi calent.
c) Atendre millor els infants fent menys viatges a cuina.